Tiedote!

TIEDOTE ASIAKKAILLE

Tärkeää tietoa Kiinteistönhoito Varis Oy:n omistusjärjestelyistä

Hyvä Kiinteistönhoito Varis Oy:n arvostettu asiakas,

Toivomme tämän tiedotteen löytävän sinut hyvissä ajoin, jotta voimme välittää sinulle tärkeää tietoa yrityksemme omistusjärjestelyistä. Olemme aina arvostaneet sinun luottamustasi ja uskollisuuttasi, ja haluamme pitää sinut ajan tasalla yritykseemme liittyvistä muutoksista.

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Kiinteistönhoito Varis Oy:ssä on tapahtunut merkittäviä omistusjärjestelyjä. Yrityksen perustaja ja aiempi omistaja, Vili Varis, on myynyt puolet (50%) osakekannastaan Kimmo Viitaselle. Tämä omistusjärjestely heijastaa vahvaa uskoa yrityksemme tulevaisuuteen, kasvuun ja sen jatkuvuuteen.

Lisäksi haluamme kertoa, että 29.8.2023 tapahtuneiden yrityskauppojen myötä omistusjärjestelyissä on tapahtunut muutoksia. Vili Varis omistaa nyt myös 50% osakekannasta, samoin kuin Kimmo Viitanen. Tämä järjestely heijastaa molempien osapuolten sitoutumista Kiinteistönhoito Varis Oy:n menestykseen ja sen tarjoaman palvelun laadun säilyttämiseen.

Olemme vakuuttuneita siitä, että nämä omistusjärjestelyt vahvistavat yrityksemme asemaa ja kykyä tarjota entistäkin parempaa kiinteistönhuoltoa, kasvua ja asiakaspalvelua. Tulemme jatkossakin panostamaan vahvasti ammattitaitoomme, luotettavuuteemme ja innovatiivisuuteemme, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Kiitämme sinua tuestasi ja luottamuksestasi, ja odotamme innolla yhteistyömme jatkumista. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja omistusjärjestelyistä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Vili Varis 040 837 2444

Kimmo Viitanen 040 199 3536

Ystävällisin terveisin,

Kiinteistönhoito Varis Oy:n johto

Tutustu palveluihimme >

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Päivystys 24/7